Adverteerders

Krijgt u niet de juiste partij gevonden op onze website? Of wilt u liever uw partijen direct aanbieden aan een partijhandelaar?
Wij brengen u graag in contact met de partijhandelaren die adverteren op PartijHandelaren.nl.
Bij deze bedrijven kunt u terecht voor het kopen van partijhandel, maar ook het verkopen van uw partijhandel behoort tot de mogelijkheden.Stockbusters BV Apeldoorn

Opkoper Stockbusters BV is een bedrijf dat zich toelegt op de in- en verkoop van restantpartijen, stocklots, winkel- en magazijnvoorraden, zowel in als ver buiten Nederland.

Wij zijn een solide bedrijf, gevestigd sinds enige jaren in Apeldoorn met altijd 1500 tot 2000 pallets partijgoederen in ons magazijn.

Wij doen altijd wat wij afspreken, snel en zonder problemen.

Stockbusters BV is op werkdagen (Maandag tot Vrijdag) tussen 08.30 en 17.00 geopend, terwijl er op Maandag -na afspraak- gelegenheid is tot 20.30 goederen te bezichtigen.

Om al onze actuele partijen te bekijken zie: www.stockbusters.nlAllstock.nl

Allstock is al jaren een begrip in Noord Holland als Cash & Carry groothandel met een breed assortiment van met name consumenten artikelen.
Allstock importeert rechtstreeks van uit de fabrieken, wereldwijd en bezoekt ze ook regelmatig.

Eigenaar is ooit begonnen op één van de bekendste dag markten van Nederland. De Albert Cuypmarkt te Amsterdam.
Nadat plek met 4 kramen veel te klein werd, is het pand achter de standplaats aangekocht. De groei zat er goed in.
Een groothandel werd gerealiseerd in Hoofddorp, waar na 4 jaar de nieuwe locatie is betrokken op de Joan Muyskenweg 32A te Amsterdam Duivendrecht

Allstock is elke dag open, van maandag tot en met zondag vanaf 10:00 uur en te bereiken via: 06 - 20828971
Bekijk ons assortiment op www.allstock.nl en maak een gratis account aan om de prijzen te kunnen zien van de artikelen die u hoge marges geeft