Adverteerders

Krijgt u niet de juiste partij gevonden op onze website? Of wilt u liever uw partijen direct aanbieden aan een partijhandelaar?
Wij brengen u graag in contact met de partijhandelaren die adverteren op PartijHandelaren.nl.
Bij deze bedrijven kunt u terecht voor het kopen van partijhandel, maar ook het verkopen van uw partijhandel behoort tot de mogelijkheden.

De mensen achter Handelaanbod hebben jarenlange ervaring in de sales. Van B2C tot B2B, van binnendienst, tot buitendienst, maar altijd in dienst van anderen. Nu is het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen en zelf kunnen bepalen welke koers er gevaren wordt. De producten zijn altijd leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om cadeau te geven. De gadgets hebben een hoge omloopsnelheid en een interessante marge. Alle producten op de webshop zullen in het algemeen op voorraad zijn. Graag zie ik u binnenkort op Handelaanbod.nl

Stockbusters BV Apeldoorn

Opkoper Stockbusters BV is een bedrijf dat zich toelegt op de in- en verkoop van restantpartijen, stocklots, winkel- en magazijnvoorraden, zowel in als ver buiten Nederland.

Wij zijn een solide bedrijf, gevestigd sinds enige jaren in Apeldoorn met altijd 1500 tot 2000 pallets partijgoederen in ons magazijn.

Wij doen altijd wat wij afspreken, snel en zonder problemen.

Stockbusters BV is op werkdagen (Maandag tot Vrijdag) tussen 08.30 en 17.00 geopend, terwijl er op Maandag -na afspraak- gelegenheid is tot 20.30 goederen te bezichtigen.

Om al onze actuele partijen te bekijken zie: www.stockbusters.nlNieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Reclame op Facebook en Twitter
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten