Adverteerders

Krijgt u niet de juiste partij gevonden op onze website? Of wilt u liever uw partijen direct aanbieden aan een partijhandelaar?
Wij brengen u graag in contact met de partijhandelaren die adverteren op PartijHandelaren.nl.
Bij deze bedrijven kunt u terecht voor het kopen van partijhandel, maar ook het verkopen van uw partijhandel behoort tot de mogelijkheden.Stockbusters BV Apeldoorn

Opkoper Stockbusters BV is een bedrijf dat zich toelegt op de in- en verkoop van restantpartijen, stocklots, winkel- en magazijnvoorraden, zowel in als ver buiten Nederland.

Wij zijn een solide bedrijf, gevestigd sinds enige jaren in Apeldoorn met altijd 1500 tot 2000 pallets partijgoederen in ons magazijn.

Wij doen altijd wat wij afspreken, snel en zonder problemen.

Stockbusters BV is op werkdagen (Maandag tot Vrijdag) tussen 08.30 en 17.00 geopend, terwijl er op Maandag -na afspraak- gelegenheid is tot 20.30 goederen te bezichtigen.

Om al onze actuele partijen te bekijken zie: www.stockbusters.nlPartijgroothandel.nl

Bigstocklots.com is een jong en dynamisch bedrijf, In september 2009 is het magazijn verhuisd naar de nieuwe locatie in Ruurlo aan De Venterkamp 8 waar wij toen een magazijn van c.a. 5.000 M2 en 250 M2 showroom in gebruik hebben genomen.

Vanuit dit magazijn leveren wij naar verschillende klanten over de hele wereld!

Bigstocklots.com is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de inkoop en verkoop van grote partijen. Betrouwbaarheid en veelzijdigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Van levensmiddelen tot huishoudelijke artikelen, van relatiegeschenken tot decoratiemateriaal, van marktbenodigdheden tot bouwmaterialen Bigstocklots.com levert het allemaal.