Kaarsen - Partijhandel

Op zoek naar een partij kaarsen, theelichtjes of andere geurende of sfeer scheppende lichtjes? Hier vindt u het complete overzicht van partijhandelaren die kleine of grotere partijen aanbieden.
Partij kaarsen, altijd populair

De diversiteit in kaarsen is enorm. Geurkaarsen, citronella kaarsen, stompkaarsen, tweeling kaarsen, theelichtjes, het houdt niet op. U vindt hier partijen kaarsen in letterlijk alle geuren en kleuren. De markt voor kaarsen heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Het hoort bij de populariteit van cocooning. Door het gebruik van de juiste kaarsen kun je een eigen unieke sfeer schepen in huis en de kaarsfabrikanten spelen daar handig op in met een steeds gevarieerder aanbod in kaarsen en geurkaarsen. Voor partijhandelaren biedt zo’n groeiende markt natuurlijk mooie kansen!


Inloggen voor alle details partijhandel kaarsen

Wanneer u gratis inlogt op deze website kunt u direct de contactgegevens van elke partijhandelaar zien. De omschrijvingen van de meeste partijen is zonder inlog soms wat summier. Wanneer u contact opneemt met de verkopende partijhandelaar kunt alle benodigde specificaties van de partij vragen. Bij kaarsen gaat het dan vaak om zaken als welke blend van paraffine wassen gebruikt is, de kleur en natuurlijk de geur in het geval van geurkaarsen. Voor u als partijhandelaar zijn natuurlijk ook zaken als de wijze van verpakking, het totaal volume van de partij en uiteraard de prijs van groot belang. Neem direct contact op met de verkopende partijhandelaar en maak de deal!


Partijen theelichtjes en geurkaarsen

Gewone witte theelichtjes lijken niet bijzonder maar het handelsvolume erin is groot. Ze worden vaak in zakken aangeboden. Vanuit de al eerder besproken trend tot sfeerschepping worden theelichtjes het meest toegepast. Dat komt ook door de vele objecten die voorzien kunnen worden van een theelichtje. Naast het scheppen van sfeer worden ze ook als warmtebron toegepast bij het warm houden van theepotten (vandaar de naam) en warmhoudplaatjes voor voeding. Geurkaarsen zijn vaak langzaam brandende kaarsen die geur-gericht zijn. Ze worden vooral gebruikt in woonkamer en badkamer.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten