Parfums - Partijhandel

Een partij parfum of cosmetica producten verkopen of kopen? Hier vindt u het huidige aanbod van de partijhandelaren die deze website gebruiken om hun partijen te verkopen.
Partij parfum gezocht?

Er is een levendige handel in partijen parfums en eau de toilettes. Dat geldt eigenlijk voor alle Health & Beauty producten. Die markt is al jaren stabiel stijgend. Natuurlijk wordt een groot deel van de markt bepaald door de bekende A-merken in parfums. Ook hier vindt u partijen parfum van die merken aangeboden. Toch is het aandeel van merkloze of minder bekende parfummerken relatief hoog. Ook worden telkens nieuwe niche parfum merken toegevoegd waardoor het overzicht voor de consument wat wegvalt en dat biedt kansen voor nog meer nieuwe en onbekende merken. Bent u op zoek naar een partij parfums dan vindt u hier grote en kleine partijen. Voor elke partijhandelaar wat wils dus.


Grote markt voor partijhandel in cosmetica en parfums

De Nederlandse consument geeft gemiddeld per jaar voor meer dan € 150,- uit aan parfums, cosmetica en toiletartikelen, een flinke markt dus. Dat cijfer is per hoofd van de bevolking, inclusief jonge en oud, per doelgroep ligt het uitgavenbedrag per persoon nog veel hoger dus. De kansen voor de partijhandel liggen erin om met een aantrekkelijke prijs daarvan mee te profiteren. Het voordeel van de partijhandel is dat men niet afhankelijk is van een vast verkoopkanaal. Het naar de markt brengen van partijen cosmetica en parfums via online en offline kanalen die een groot marktbereik hebben biedt kansen. Denk aan online en offline marktplaatsen en de modebranche.


Goede informatie bij partij parfum en cosmetica cruciaal

Vaak gaat het in deze markt om merken, verpakkingen en hoeveelheden per verpakking. De informatie over die zaken is belangrijk. Elke partijhandelaar kan u die informatie geven al vindt u die niet direct zichtbaar op deze website. Wanneer u een account aanmaakt kunt u direct de contactdetails van elke partijhandelaar zien en kunt u direct met de handelaar contact opnemen voor alle product- en prijsinformatie. Zo’n account is gratis en u kunt dan ook uw eigen partij parfums of cosmetica aanbieden.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten