Gezocht - Partijhandel

In deze categorie Partijhandel Gezocht vindt u oproepen van partijhandelaren die geïnteresseerd zijn in het opkopen van specifieke partijen goederen. Wellicht heeft u precies de partij waar naar men op zoek is.
Partijhandel gezocht

Partijhandelaren weten als geen ander dat verkoop en inkoop nauw met elkaar verbonden zijn. Zonder aanbod van partijen vindt er immers geen handel plaats. Daarom hebben we een aparte pagina ingericht waarop partijhandelaren kunnen aangeven naar welke partijen men op zoek is. Hier worden vaak hele specifieke zoekopdrachten geplaatst afhankelijk van de niche waarin de partijhandelaar is gespecialiseerd. Soms gaat het om wat bredere productcategorieën zoals computerapparatuur maar vaak geeft men hier exact aan waar de interesse naar uit gaat.


Partijhandel opkopen van collega

Met de pagina Partijhandel Gezocht spelen we graag in op het ontwikkelen van samenwerkingen tussen de verschillende partijhandelaren die actief zijn op deze website. Wat is er mooier dan dat u elkaar kunt helpen met vraag en aanbod. Het opkopen van een partijhandel van een van uw collega’s kan snel en makkelijk afgewikkeld worden. Wanneer u allebei ingelogd bent kunt u elkaars contactgegevens direct zien en dan is de deal zo gemaakt.


Restpartijen opkopen

Op deze pagina vindt u zoekopdrachten van partijhandelaren voor diverse producten. Wanneer u de berichten doorneemt zult u zien dat de variatie groot is. Soms wordt expliciet gezocht naar restpartijen die kunnen ontstaan uit ingekochte handel waarvan u wellicht reeds een groot deel heeft verkocht, soms vraagt men naar gebruikte producten of stelt men een limiet aan het inkoopbedrag. Wanneer u nog restpartijen heeft liggen die niet binnen uw reguliere markt passen kan deze rubriek u helpen bij de verkoop ervan. Eigenlijk zou u deze pagina toch elke week eens moeten bezoeken, makkelijker kan het bijna niet, dat u hier direct een vragende partij vindt voor de partij die u juist heeft liggen.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten