Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw partij verkopen
Reclame op Facebook en Twitter
Gratis wekelijkse nieuwsbrief
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten

Volg ons ook op Facebook!


Audio - Partijhandel

Op zoek naar een partij speakers, headsets, autoradio’s of ander audio apparatuur? Zeker weten dat u in deze rubriek Audio uw slag kunt slaan. Alle aangeboden partijhandel is door de verkopende partij zelf op deze website geplaatst. Als opkoper neemt u direct contact op met de aanbieder.
Ruim aanbod partijhandel audio apparatuur

De rubriek Audio is altijd goed gevuld met te koop aangeboden partijen Bluetooth speakers, headsets, autoradio’s en diverse andere audio apparatuur. Soms gaat het om partijen die in 1 gehele partij moeten worden afgenomen, andere keren gaat het om grote partijen die in delen verkocht worden. Laat u dus niet op het verkeerde been zetten door de data die achter de partijen staan. Bepaalde partijen zijn zo groot dat ze nog steeds actueel zijn.


Ook partijhandel “in de mix”

Bij sommige productgroepen worden partijen vaak gemixt aangeboden zodat opkopers een heel pakket in 1 keer kunnen aankopen. In de rubriek Audio komt dat regelmatig voor. U vindt dan bijvoorbeeld in 1 partij een mix aan merken of audio apparatuur met kabels en randapparatuur. Dat kan interessant zijn zodat u direct een totaalpakket kunt kopen van bij elkaar horende producten.


Partijhandel, restpartijen en partijen uit faillissementen

In deze rubriek en op de hele website worden partijen aangeboden vanuit diverse achtergronden. De aanbieders zijn vooral professionele partijhandelaren waarbij de partijen afkomstig zijn uit diverse bronnen. Soms gaat het om restpartijen die men direct vanaf de fabriek opkoopt voor extra scherpe prijzen, soms gaat het om grote hoeveelheden die men in bulk opkoopt en natuurlijk wordt ook regelmatige ingekocht op faillissementsveilingen of rechtstreeks bij faillissementen.

Nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Reclame op Facebook en Twitter
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten