Tassen - Partijhandel

De partijhandel in tassen is levendig en gevarieerd. Merktassen, merkloze tassen, sporttassen, damestassen, rugtassen, de wereld van tassen is erg divers. In deze rubriek vindt u zeker de partij tassen die voldoet aan uw wensen.
Partijhandel tassen, enkele uitdagingen

In deze sterk gevarieerde markt wordt gestreden om de gunst van de klant op basis van modegevoeligheid, merk, prijs en functionaliteit. Dat heeft zijn weerslag op de partijhandel in tassen. Een van de grootste uitdagingen voor opkopers van partijen tassen is de aansluiting van de partij op de markt die de partijhandelaar bedient. De luxueuze merktassen en dan vooral damestassen interesseren een ander publiek dan de merkloze tassen. Toch moet je de doelgroepen ook niet te strikt scheiden, vooral de markt voor damestassen is onvatbaar. De ene keer is men in de markt voor een modieuze merkdamestas terwijl men de andere keer gaat voor een functionele tas of een tas die passend is voor bepaalde situaties of gelegenheden. Voor de partijhandelaar geldt natuurlijk dat een scherpe inkoopprijs belangrijk is, maar blijf letten op kwaliteit en uitstraling. Hoe goedkoop de partij tassen ook is, ze moeten wel aanspreken bij de doelgroep.


Partij tassen, restpartijen en volumes

Een andere uitdaging betreft het volume en het assortiment van de partij tassen. Vooral bij restpartijen of faillissementspartijen zie je vaak dat een zeer gevarieerde partij wordt aangeboden. Diverse materialen, uitvoeringen en merken kunnen in 1 zo’n partij zitten. Hoe bepaal je dan een juiste partij als partijhandelaar? Een goed inzicht in de partij zal zeker helpen. Wanneer u ingelogd bent kunt u direct contact opnemen met de verkopende partijhandelaar van de tassen. De verkopende partij kan u normaal alle specificaties van de partij geven, maar zelfs dan is het bepalen van de juiste marktprijs een uitdaging. Ook ziet u hier vaak kleine of juist grote volumes tassen aangeboden. Wat die grote volumes betreft is het soms mogelijk om delen van de partij over te nemen, maar vaak ook niet. Dan moet u de gehele partij tassen in 1 keer kopen. Dat kan een zeer voordelige deal zijn natuurlijk, maar ook hier geldt dat kwaliteiten, materialen en merken een rol spelen waar u op voorhand duidelijkheid over moet hebben.


Partij lederen tassen

Lederen tassen blijven populair. Kwaliteit, levensduur en uitstraling spelen hierin de belangrijkste rol. Natuurlijk zijn er ook kwaliteitsverschillen in lederen tassen en ook het eventuele gevoerde merk is belangrijk. Bij sommige partijhandelaren is het mogelijk om een betaalde sample te laten opsturen, dat is zeker een goed advies wanneer het om lederen tassen gaat.


Partij rugtassen en sporttassen

In deze rubriek worden vaak partijen rugzakken en sporttassen aangeboden. Ook hier is de markt groot en levendig. Vaak speelt het merk hierin een minder uitgesproken rol. Hetzelfde geldt voor linnen draagtassen. De prijs zal hier vooral doorslaggevend zijn.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten