Etenswaren - Partijhandel

Hier vindt u diverse partijen voedings- en etenswaren. De partijen variëren van aardappelen tot wijn, thee en koekjes. Deze rubriek is echt ongelooflijk divers. U vindt er voedingswaren met een middellange tot zeer lange houdbaarheidsdatum waarbij natuurlijk diverse partijen conserven niet ontbreken.
Enkele tips bij het kopen van een partij voeding

Het kopen van een partij voedingsmiddelen vraagt altijd extra aandacht. Hier geven we wat tips mee die van belang kunnen zijn. Op de eerste plaats speelt de houdbaarheidsdatum natuurlijk een grote rol. Een partij koeken zal minder lang houdbaar zijn dan een partij conserven, dat spreekt voor zich. Let vooral bij het kopen van een partij voeding op de juiste aanduiding van de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Ook speelt daarbij een rol dat de voedingsmiddelen verpakt zijn in de originele verpakking en dus niet overgepakt zijn. Ook iets om in de gaten te houden: bij vele geoogste of geproduceerde producten wordt de oogstdatum of productiedatum weergegeven. Die datum ligt natuurlijk altijd in het verleden. Toch moet u een houdbaarheidsdatum kunnen weergeven en dat is zeker ook een zaak van de aanbieder. Hoe lang is bijvoorbeeld een zak geoogste walnoten houdbaar?


Partij wijn kopen, grote diversiteit in aanbod

Wijn is er in alle smaken en prijzen. Tel daarbij op de soort wijn, de gebruikte druivensoort en natuurlijk het land en gebied van oorsprong en u komt al snel terecht in een situatie waar er meer vragen dan antwoorden zijn. Het bepalen van de juiste prijs bij het inkopen van een partij wijn is dan ook uiterst moeilijk. Onze tip: probeer informatie in te zamelen over gelijksoortige wijnen uit dezelfde omgeving en natuurlijk is een smaaktest ook altijd een prima optie.


Partijhandel in agrarische en zuivelproducten

Boter, kaas en eieren dus, of anders gezegd, partijen aardappelen, melkproducten en natuurlijk kazen, noten, zaden. U vindt op deze pagina diverse partijen agrarische producten aangeboden, wel of niet verwerkt. Ook hier gelden zaken als houdbaarheidsdatum en oorsprong als belangrijke prijsbepalende factoren. Wanneer u zich eenmalig gratis registreert op deze website kunt u direct gratis contact opnemen met de aanbieder van de partij. Deze heeft normaal alle gewenste informatie beschikbaar voor u.


Restpartij voedsel verkopen

Via onze website brengen wij vraag en aanbod van restpartijen voedsel samen. Ideaal om verspilling in de voedselketen te voorkomen. Heeft u een B2B voedsel restpartij? Dan kunt u deze tegen een kleine vergoeding op deze marktplaats plaatsen. U dient uiteraard wel zelf de huidige wet- en regelgeving in acht te nemen!

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten