Elektra - Partijhandel

Een partij witgoed, lampen, kabels of zelfs zonnepanelen, u vindt het allemaal op deze “plugged-in” pagina. Als partijhandelaar kunt u makkelijk door de verschillende aanbiedingen zoeken. Heeft u zelf een partij elektro-apparatuur te koop, dan kunt u deze hier eenvoudig uploaden.
Partijhandel wasmachines en witgoed

Witgoed is een ruim begrip maar we begrijpen direct waar we het over hebben: wasmachines, koelkasten, vaatwassers, diepvriezers. Het zijn natuurlijk allemaal zaken waar we in ons huishouden niet meer buiten kunnen. Logisch dat er een levendige handel is in deze producten. Vooral wasmachines moeten we hier noemen. Een defecte wasmachine is direct aanleiding voor paniek, want hoe lang kun je zonder? Daarom wordt vaak op korte termijn gezocht naar een nieuwe wasmachine waarbij de prijs een belangrijk gegeven. Het opkopen van een partij wasmachines of witgoed kan u in staat stellen om direct te kunnen leveren voor een onklopbare prijs.


Partij verlichting kopen of aanbieden

Verlichting is een populaire categorie op deze website. De variatie in het aanbod in lampen, TL armaturen, LED verlichting en halogeen verlichting is groot. Het gaat vaak om producten die een lange levensduur hebben waarbij de vraag naar vervangende lampen stabiel blijft. Het is dan ook een markt met een vaste afname. Het kopen van een partij verlichting is interessant voor vele marktpartijen. Heeft u zelf een partij lampen of verlichting te koop dan kunt u deze hier toevoegen.


Partijhandel in diverse elektrotechnische producten

Vraag en aanbod in een brede waaier aan elektra vindt hier haar weg naar de markt. Het unieke concept van PartijHandelaren.nl stelt u als opkoper van partijen in staat om rechtstreeks contact op te nemen met de aanbiedende partij, zonder tussenkomst van PartijHandelaren.nl. Minstens zo belangrijk is dat de aanbiedende partij geen commissie of advertentiekosten hoeft te betalen. Dat betekent dat er geen margeverlies is voor de verkopende partijhandelaar en dat houdt weer in dat de opkopende partijhandelaar de echte bodemprijs krijgt aangeboden. Dat is het win-win concept van PartijHandelaren.nl.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten