Watersport - Partijhandel

In deze categorie worden partijen watersport artikelen aangeboden. U vindt hier alles wat met watersport te maken heeft, van een partij zwembroeken tot partijen schaatsen en artikelen voor de hengelsport.
Partijhandel hengelsport

De hengelsport is groter dan u wellicht zou denken. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 2 miljoen actieve sportvissers. De bulk van de sportvissers bestaat uit volwassen mannen (zo’n 1,3 miljoen), verder zijn er zo’n 500.000 kinderen actief en 300.000 volwassen vrouwen. Met zo’n actieve groep van hengelaars is het duidelijk dat er een grote markt is voor partijhandel in hengelsport artikelen. Op deze pagina vindt u dan ook regelmatig partijen hengels, onderlijnen en visvoer aangeboden.


Partijen schaatsen

Ook weer zo’n markt die niet te onderschatten is. Nederland telt zo ongeveer een 500.000 actieve schaatsers die elke winter de ijzers onderbinden of dat nu op natuurijs of kunstijs is. Wanneer de vrieskou echt invalt stijgt dat aantal tot enkele miljoenen. Elke winter is het weer de vraag of die groep schaatsers die alleen buiten komt voor het echte werk op haar wenken wordt bediend. Wanneer dat het geval is zijn de schaatsen niet aan te slepen en dat biedt weer mooie kansen voor de partijhandel. Wanneer u op die momenten de handel kunt voorzien van de juiste partij schaatsen bent u al gauw spekkoper. Het mooie van schaatsen is dat ze niets aan waarde hoeven in te boeten wanneer er eens een zachte winter optreedt, volgend jaar kan het zo weer anders zijn. Op deze pagina vindt u vaak partijen schaatsen aangeboden zodat u als partijhandelaar of winkelier tijdig klaar kunt zijn voor de winterperiode.


Watersport partijhandel

Op deze pagina vindt u alle partijen die iets te maken hebben met water. Naast partijen die betrekking hebben op de watersport of zwemsport vindt u ook partijen artikelen die gebruikt wordt bij het werken op water. Bent u op zoek naar een partij zwembroeken of luchtbedden dan kunt u hier wellicht de juiste partij vinden. Hetzelfde geldt voor partijen reddingsvesten of zelfs vocht absorberende zakken voor zeecontainers, u kunt hier van alles tegen komen.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten