Schoenen - Partijhandel

Hier vindt u het overzicht van partijen schoenen. De partijhandel in schoenen bevat zowel damesschoenen, herenschoenen, sportschoenen, slippers, snowboots en alle mogelijke laarzen en schoenen.
Partijhandel schoenen

Deze rubriek is weer een erg specifieke. Dat heeft ook met de branche te maken, er zijn vele gespecialiseerde schoenwinkels en datzelfde kan gezegd worden over de partijhandel in schoenen. Sommige partijhandelaren handelen alleen in schoenen. Dat komt vooral omdat de markt groot is en een specifiek verkoopkanaal omvat, al is de laatste jaren dat flink veranderd, mede vanwege de druk vanuit online. Als partijhandelaar kunt u hier uw eigen partijen schoenen aanbieden en inkopen van collega handelaren. Dat laatste is zeker een aanrader, de ene partijhandelaar heeft minder eigen afzetmogelijkheden voor een bepaalde partij schoenen dan een andere.


Partij schoenen, maar welke dan?

Wanneer u wel interesse of afzetmogelijkheden ziet voor een partij schoenen werpt zich de vraag op welke partij dan het meest geschikt is. Hier vindt u merkschoenen, merkloze schoenen, klassieke lederen schoenen in het hogere segment en sportschoenen in alle prijsklassen. Let vooral op de verhouding prijs/kwaliteit, altijd belangrijk maar bij schoenen echt cruciaal. Ook maatvoeringen spelen een belangrijke rol. Sommige partijen worden in een mix van maten aangeboden en dan is het belangrijk om te zien of de meest verkochte maten daarin ook oververtegenwoordigd zijn.


Partij kinderschoenen, damesschoenen of herenschoenen?

Kinderen groeien en dat betekent elk jaar weer nieuwe schoenen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de markt voor kinderschoenen groot is, maar niet zo groot dan die van volwassenen. Bekijken we de markt voor schoenen in Nederland per segment dan zien we dat de markt voor kinderschoenen net iets kleiner is dan die van herenschoenen (ongeveer 400 miljoen per jaar voor kinderschoenen en 500 miljoen voor herenschoenen). De dames spannen echter de kroon in de schoenenmarkt, in dat segment wordt meer dan 1,1 miljard Euro omgezet, eigenlijk net zoveel dan de markt voor kinderschoenen en herenschoenen bij elkaar. Dat is belangrijk voor u als partijhandelaar. Dames kopen graag en (erg) veel schoenen. Een partij damesschoenen mag dus wellicht iets groter zijn dan een partij voor kinderen en heren.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten