Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw partij verkopen
Reclame op Facebook en Twitter
Gratis wekelijkse nieuwsbrief
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten

Volg ons ook op Facebook!


Stoffen - Partijhandel

Bent u als partijhandelaar op zoek naar een partij stoffen of kleden dan vindt u hier een specifiek aanbod in diverse stoffen, fournituren en andere textiel producten.
Partij stoffen en kleden voor specifieke markten

De partijhandelaren die actief zijn in de handel in partijen stoffen en kleden zijn vaak gespecialiseerd in deze markt. Ze weten welke partijen stoffen aanslaan bij de markten. Als retailer of partijhandelaar kunt u daar uw voordeel mee doen. De consumentenmarkt in stoffen en kleden is divers, stoffen worden vaak gekocht om bewerkt te worden door ateliers en particulieren die hun hobby hebben gemaakt van het ontwerpen en vervaardigen van kleding of gordijnen. De prijsstelling is belangrijk maar niet allesbepalend, dat is zeker een voordeel voor de partijhandel.


Partij handdoeken en textiel

De markt voor huishoudelijk en bad textiel is groot. Handdoeken, badlakens, badjassen, het zijn artikelen die in diverse markten verkocht kunnen worden. Ook hier geldt dat de prijs niet het belangrijkste is. Handdoeken zijn er in vele maten en kwaliteiten en de prijzen variëren daarmee. In het koopproces bepaalt de consument de beslissing tot aankoop vaak op basis van een gevoel van een goede prijs- kwaliteit verhouding, maar op voorhand heeft men vaak geen duidelijk beeld van de prijsstelling.

Nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Reclame op Facebook en Twitter
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten