Tuinbenodigdheden - Partijhandel

In dit overzicht vindt u alle partijen tuinbenodigdheden van de partijhandelaren die een account hebben aangemaakt op onze website.
Partijhandel tuinbenodigdheden

Ook weer zo’n gigantische markt met volop variatie. De markt voor tuinartikelen en benodigdheden bedraagt zo’n 4 miljard Euro op jaarbasis in Nederland. Die markt is ook licht stijgend en kan ook als uiterst stabiel worden genoemd. Ook in minder economische jaren blijven de uitgaven van de consument op een hoog peil. Voor partijhandelaren is zo’n stabiele markt altijd interessant. Het schept mogelijkheden om groot in te kopen en deze volumes eventueel in deelpartijen door te verkopen over een langere periode. Een groot deel van de tuinartikelen is dan ook nog eens niet onderhavig aan modegrillen of houdbaarheidsdata wat het extra interessant maakt om een bepaalde partij te kopen. Welke partij? dat is helemaal aan u. Keuze genoeg in deze rubriek!


Van een partij bloembakken tot een partij tuinhandschoenen

Het assortiment in deze markt is zeer gevarieerd. Dat is een van de redenen dat u zo’n groot aanbod partijen vindt aangeboden in deze rubriek. Zoekt u een partij bloembakken of tuinslangen? U vindt het hier. Maar ook recreatieproducten zoals ligstoelen, tuinbanken en sierkussens worden hier in diverse grote en kleine partijen aangeboden. Dit is echt een rubriek om regelmatig rustig door te scrollen. Bent u ingelogd, dan kunt u direct de contactgegevens zien van de zich aangemelde partijhandelaren.


Handelen tussen partijhandelaren onderling

Veel partijhandelaren verkopen hun partij of restpartij weer door aan collega partijhandelaren. Dat is ook logisch. De ene partijhandelaar heeft wellicht een eigen directe markt die bediend wordt met bepaalde producten. De artikelen die daar niet in passen kunnen weer makkelijk doorgezet worden aan collega’s. Dat geldt ook voor restpartijen of faillissementspartijen waarbij vaak gehele voorraden worden opgekocht. Bepaalde partijen uit die grote inkopen zijn weer beter geschikt voor andere partijhandelaren. Bij de markt voor tuinartikelen zal dat zeker ook spelen, deze markt is zo breed en divers dat bepaalde artikelen als gegroepeerde partij hun weg vinden naar collega’s in de markt.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten