Advertentiekosten partijhandel

Advertentiekosten partijhandel

25-07-2018

Vanwege de komst van adblockers, de onderhoudskosten van de website en het tegengaan van niet partijhandel gerelateerde advertenties vragen wij nu (na dit 10 jaar gratis te hebben aangeboden) een vergoeding per advertentie. De kosten voor een advertentie bedragen 2,50 incl. BTW. Als bedrijf kost het u dus maar 2,07 excl. BTW. Bij betaling wordt uw advertentie direct geactiveerd en u ontvangt per e-mail een factuur.

Premium account
Wilt u grotere aantallen advertenties plaatsen? Dan kunt er ook voor kiezen om een Premium account te nemen. De kosten hiervoor zijn 30,- voor 3 maanden, 57,- voor 6 maanden en 108,- voor 12 maanden (incl. BTW). Hiermee kunt u onbeperkt advertenties plaatsen! Zo is het voor partijhandelaren of online groothandels ook betaalbaar om meerdere advertenties te plaatsen en actief te houden.


Oude advertenties

Alle oude advertenties voor 25 juli 2018 blijven doorlopend actief, maar u kunt ze wel zelf verwijderen. Als u de advertentie wilt bewerken, dient u deze te activeren. De advertentie verschijnt dan ook weer bovenaan de betreffende categorie. Na de gewenste periode wordt de advertentie dan weer automatisch gedeactiveerd.


Heeft u nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen hierover.


« terug naar overzicht

Registreren

Naam:
E-mailadres:
  

 
 

Registratie is gratis en eenvoudig!

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten