Hoe werkt PartijHandelaren.nl?

Hoe werkt PartijHandelaren.nl?

15-04-2019

Regelmatig krijgen wij restpartijen aangeboden (per e-mail of telefonisch), of krijgen wij biedingen of reacties via Facebook of Twitter. Helaas is het dus niet voor iedereen direct duidelijk dat wij geen partijhandel kopen of verkopen, maar dat wij slechts een platform zijn voor kopers en verkopers van restpartijen. Hoe werkt deze website nu eigenlijk? We proberen het kort uit te leggen.


Wilt u een restpartij aanbieden?

Dan kunt u zich registreren op de website. Na uw registratie bent u direct ingelogd. U kunt dan direct beginnen met het toevoegen van uw partijhandel. De kosten voor een advertentie zijn 2,50 incl. BTW (1 maand). Het is ook mogelijk een Premium account te nemen om onbeperkt advertenties te plaatsen. Er wordt reclame gemaakt voor uw advertentie op Facebook + Twitter en in onze wekelijkse nieuwsbrief!


Heeft u interesse in een bepaalde partij?

Dan kunt u zich gratis registreren op de website. Na uw registratie bent u direct ingelogd. Bij de advertentiepagina van de partij kunt u alle contactinformatie van de verkoper vinden. Met deze verkoper kunt u contact opnemen.


« terug naar overzicht

Registreren

Naam:
E-mailadres:
  

 
 

Registratie is gratis en eenvoudig!

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten