Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw partij verkopen
Reclame op Facebook en Twitter
Gratis wekelijkse nieuwsbrief
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten

Volg ons ook op Facebook!


CLAUD®/claudwallets verkoop ideale handel voor de kerst verkoop, anti skim portemonnee

bespreekbaar
exclusief BTW

claudwallets (claudwallets)

Geplaatst op: 22-09-2020 | 551 keer bekeken
Referentie: PARTIJHANDELAREN-21323
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PartijHandelaren.nl
PartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nl

Omschrijving

Alles binnen handbereik met een functionele clutch
Ben je altijd op zoek naar je pasjes of papiergeld? Maak het jezelf gemakkelijk door de aankoop van een functionele clutch. Hoe fijn is het om alles te bewaren op één plek? Een Claudwallet is stijlvol, functioneel en tijdloos. In de stijlvolle box bewaar je alles dat je nodig hebt voor een boodschap of avondje uit. Hij is er in allerlei kleuren, dus neem snel een kijkje bij ons aanbod en doe je aankoop gemakkelijk online via de site.
Tijdloze en praktische portemonnee
Hij is ijzersterk en uitermate praktisch. Je bent namelijk niet langer op zoek naar een bankpas bij het doen van een aankoop in een winkel of supermarkt. De unieke portemonnee is tijdloos neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Deze functionele clutch is ontstaan vanuit pure noodzaak en maak je daarom gemakkelijk open met een enkele hand. Hij is met één druk op de knop te openen waarna je er uitpakt wat je nodig hebt. Hoe eenvoudig wil je het hebben?
Anti skim blocking portemonnee
Je rekening is je dierbaar en je zit er niet op te wachten dat mensen daar misbruik van maken. De functionele clutch die je bij ons koopt is voorzien van anti skim blocking. Hiermee voorkom je dat mensen er met je geld vandoor gaan. Dit stelt jou in staat om extra te genieten van je avondje uit. En niet geheel onbelangrijk: het is dé finishing touch op je outfit. Je komt met deze unieke portemonnee altijd stijlvol en tijdloos voor de dag.
Het kopen van een functionele clutch of man purse bij Claudwallets levert je te allen tijde voordelen op. Zo verzeker jij jezelf van een aankoop waar je jarenlang plezier aan beleeft. Je zakken zitten niet langer vol met allerlei accessoires, maar je bewaart alles op één plek. De portemonnee ziet er mooi uit en alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.


Advertenties van andere verkopersNieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Reclame op Facebook en Twitter
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten