100 ex. Qsmarter QFan S Staande Ventilator Nieuw in doos

€ 1750
exclusief BTW

BeBo Goods (Mark Beekmans)
Boekel

Geplaatst op: 10-06-2024 | 95 keer bekeken
Referentie: PARTIJHANDELAREN-28047
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PartijHandelaren.nl
PartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nl

Omschrijving

100 ex. nieuwe Qsmarter QFan S staande ventilator.

We hebben allemaal wel van die verschrikkelijk plakkerige dagen en nachten meegemaakt tijdens de zomer. Met de Qsmarter ventilator kun je dit heel gemakkelijk oplossen. Dankzij de ventilator verplaatst de lucht in de ruimte waardoor de gevoelstemperatuur afneemt. Hierdoor zit jij niet meer te zweten op de bank of als je gaat slapen. De ventilator is compact maar krachtig. De Qsmarter Qfan is sterk genoeg om elke kamer te verkoelen. Deze staande ventilator is in hoogte verstelbaar en draait van links naar rechts. Zo wordt de koele lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld.

Voor de koele, frisse wind op warme zomerdagen
Variabele modus en snelheid
3 blaaskracht standen
Kantelbaar waardoor je hem altijd op de ideale hoogte kunt instellen
Veilig in gebruik

Variabele modus en snelheid

Met de Qsmarter Qfan kan je kiezen uit de drie snelheden: laag, medium en hoog. Hou jij van een stevige wind in je huis of heb je liever een rustig briesje bijvoorbeeld onder werk of als je gaat slapen? De ventilator heeft het allemaal. De drie verschillende standen zorgen ervoor dat er altijd wel een stand bij zit waar jij je goed in kunt vinden. Dankzij het eenvoudige bedieningspaneel zet je de ventilator met een druk op de knop in de gewenste stand en op welke manier je de ventilator wilt instellen.

Kantelbaar, waardoor je hem altijd in kunt stellen op de ideale hoogte

De torenventilator van Qsmarter Qfan S dankzij zijn hoogte van 118 cm ideaal. Deze ventilator van Qsmarter beschikt over een kantelbare kop, hierdoor krijgt de gehele ruimte over en weer een frisse wind.

Veilig

De ventilatorbladen worden beschermd door een metalen behuizing. Door de ventilator te verplaatsen met het handvat hoeven vingers nooit in de buurt van de bladen te komen. De ventilator beschikt over een beveiliging tegen oververhitting. Zo kun je de statiefventilator van Qsmarter altijd zonder zorgen gebruiken! De stevige voet houdt de ventilator stabiel op zijn plek

Inhoud:
Qsmarter Qfan S
Gebruikershandleiding


Advertenties van andere verkopersPartijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten