Kantoorartikelen - Partijhandel

Partijen kantoormeubelen, kantoorartikelen, enveloppen, ordners, bureaustoelen en nog veel meer op te noemen. Wanneer u markt heeft voor een partij kantoorartikelen of meubels voor kantoor dan is dit de pagina voor.
Partij kantoormeubelen aangeboden

De markt voor kantoormeubelen is al vele jaren stabiel. Startende ondernemers, verhuizende bedrijven, kantoren aan huis, studiekamers, ze vragen allemaal om een nieuwe kantoorinrichting. De prijzen van kantoormeubelen zijn vaak hoog. Bureaustoelen, archiefkasten, vergadertafels, het telt allemaal op bij de inrichting van een kantoorruimte. Daarom liggen er mooie kansen voor partijhandelaren die met hun kennis van de markt en hun volume-inkopen de prijzen aantrekkelijk kunnen maken. Op deze pagina worden vele typen kantoormeubelen aangeboden. Bovendien worden elke week weer nieuwe partijen toegevoegd.


Kantoorartikelen voor partijhandelaren

Kantoorartikelen zijn natuurlijk bij uitstek gebruiksartikelen. De markt is licht conjunctuur gebonden. Met een economie die weer in de lift zit stijgt de markt voor kantoorartikelen ook mee. De totale omzet per jaar in pure kantoorartikelen zoals papier, paperclips, schrijfwaren, enveloppen etc. bedraag zo’n 1 miljard Euro. Ook voor deze grote markt geldt dat het een ideale markt voor partijhandelaren is, de afzetmogelijkheden zijn divers en een aantrekkelijke prijs geeft vaak de doorslag. Overigens wordt vaak gesproken over een paperless office, maar ondertussen printen we meer dan vroeger en al die papieren moeten ook weer opgeslagen worden in ordners, bijeengehouden worden met mapjes, niets en paperclips. Nee, zonder papier en kantoorartikelen kunnen we nog lang niet.


Partij bureaustoelen nodig?

Bij kantoorinrichting speelt de bureaustoel een belangrijke hoofdrol. We brengen vele uren achter ons computerscherm door en dan is een goede bureaustoel geen overbodige luxe. Ook wisselen we vaak van bureaustoel, een nieuwe werknemer vraagt vaak om een nieuwe stoel. Vaak worden bureaustoelen als partij ingekocht. In 1 keer worden de stoelen van een afdeling voor iedereen vervangen (al was het maar om scheve gezichten onder de werknemers te voorkomen). Dat is weer een ideale situatie voor partijhandelaren die de ingekochte partij bureaustoelen in kleinere partijen kan doorverkopen.

Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten