Pearl Hair Remover pijnloos ontharen

€ 35000
inclusief BTW

Yellowweb

Geplaatst op: 05-07-2018 | 1019 keer bekeken
Referentie: PARTIJHANDELAREN-19257
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PartijHandelaren.nl

Omschrijving

900 stuks

Pearl Hair Remover biedt een gemakkelijke, veilige en pijnloze manier om haartjes te verwijderen met behulp van revolutionaire technologie. Met de Pearl Hair Remover kunt u afscheid nemen van chemische crèmes, kleefmiddelen en lange bezoeken aan de schoonheidsspecialiste. De Pearl Hair Remover garandeert dat de beste resultaten worden verkregen op alle haartypes, ongeacht huidskleur en in het comfort van uw huis. De Pearl Hair Remover kan gebruikt worden op het gezicht, benen, bikinilijn en nog veel meer. Hij heeft een aantrekkelijk ontwerp en een oplaadbare batterij. Hij is licht en is dus ideaal om mee op reis te nemen.

Het geheim van de Pearl Hair Remover is de revolutionaire thermozender. Als hij in contact komt met de huid, zenden de warmte-zenders stralen warmte direct naar beneden in de haarfollikel, die op zijn beurt de haargroei vertraagt. De bi-directionele optische sensor, zorgt ervoor dat haar in beide richtingen verwijdert wordt.

Voor een gezonde en gladde huid, adviseren wij het aanbrengen van de "Pearl soft" crème of een hydraterende crème na elke behandeling. Pearl Hair Remove biedt een echt veilige, gemakkelijke en pijnloze manier om ongewenst haar te behandelen in de privacy en het comfort van uw eigen huis.
Inhoud
Als u de Pearl Hair Removal bestelt, ontvangt u:
1 Pearl Hari Removal epilator
4 Brede pads en applicator
4 Kleine pads en applicator
Een accessoire voor een precieze wassende armen en benen
Een accessoire voor een ontharen specifiek gevoelige zones
Transporttas


Meer advertenties van deze verkoper



Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten