TREND Satijnen beauty kussenslopen

€ 70
exclusief BTW

UM-Trading (Sander Vries)

Geplaatst op: 16-04-2017 | 1155 keer bekeken
Referentie: PARTIJHANDELAREN-14890
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PartijHandelaren.nl
PartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nl

Omschrijving

Op deze Sleeptime Lifestyle Beauty Skin Care-kussensloop is het heerlijk slapen. De slopen zijn vervaardigd van satijn en zijn volledig antiallergeen wat bijdraagt aan de vochtbalans in huid en haar.

De Sleeptime Lifestyle Beauty Skin Care-kussensloop zijn zowel aan de voor- als achterzijde van 100% Micropercal glanssatijn. De samenstelling kalmeert een vurige huid, bestrijdt acne en onzuiverheden en werkt verkoelend. Je wordt stralend wakker en start de dag met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel!

Slapen op een satijnen kussensloop betekent wakker worden met een glanzende haardos zonder klitten of pluizenbol op je hoofd, het haar blijft beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten. Daarbij is het ook nog eens heel erg goed voor de huid, het werkt anti-aging, minder rimpels, geen slaapvouwen meer en een stralende huid door de polijstende werking van satijn. Satijn gaat de strijd aan met acné en onzuiverheden, reguleert de talgproduktie en geeft een onrustige huid rust door de glijdende werking van het gladde weefsel.

1 doos a 20 stuks €70 (3,5 p/s)
Minimale afname 4 dozen.


Meer advertenties van deze verkoper



Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten