Je eigen merchandise / kledinglijn opzetten

€ 0
geen BTW

Hoefakkers (Tom Hoefakker)
Driebergen

Geplaatst op: 28-09-2016 | 2007 keer bekeken
Referentie: PARTIJHANDELAREN-12776
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PartijHandelaren.nl
PartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nl

Omschrijving

Jouw merchandise, onze zorg! Wij leveren het gehele totaalpakket voor voor uw eigen merchandise. Daarbij bieden wij ruimte voor jouw voorraad, verpakken EN verzenden rechtstreeks naar de klant zowel nationaal als internationaal. Er zijn ruime mogelijkheden binnen ons concept op zowel variërende producten als de mogelijkheden om het product te voorzien van jouw persoonlijke design. Dit kunnen wij realiseren door een grote keus in verschillende druk, print en borduurtechnieken, daarbij bieden wij een zeer afwisselend aanbod met meer dan 12 miljoen textiel producten van de nieuwste trends! Ontdek de mogelijkheden om jouw kleding te voorzien van eigen prints, labels, kaartjes, eigen verpakkingsmaterialen gadgets en nog veel meer. Je eigen merchandise was nog nooit zó gemakkelijk!

Het opzetten of doorvoeren van een eigen merchandise is vaak voor verschillende doeleinden, zo kan een merchandise dienen voor evenementen, promotie, het opzetten of doorvoeren van een eigen kledingcollectie of het generen van extra omzet voor uw bestaande onderneming door het te gebruiken als verkoopwaar. Welk doeleinde er ook word gebruikt het is altijd belangrijk dat je een merchandise uitvoert met iemand die de juiste ervaring heeft in product en materiaalkennis en tevens alle kennis heeft van de vele producten en mogelijkheden in textiel, accessoires, gadges, promotie-artikelen en variërende druk-en printtechnieken die precies aansluiten bij jouw wensen.

Daarbij hebben wij ook druk- en printmethodes die het opzetten van een merchandise erg gemakkelijk maken! Zo bieden bij druk- en printmethodes tegen lage of zelfs enkele afnamen met variërende fullcolour mogelijkheden van zeer goede kwaliteit

Zeefdruk
DTG
Folie transfers
Eco-transfers
Flexitransfers
Plastisol transfers
Borduren
Labels
Badges (met lijmlaag)

Onze showroom is geopend van:maandag t/m vrijdag10:00-17:00
Let op! Omdat wij veelal op locatie werken raden wij aan om telefonisch contact op te nemen voor vragen of afspraken bij ons in de showroom. Wij werken er op dit moment nog aan om altijd bemand te zijn in de winkel.

Hoor graag van u

Met vriendelijke groet
Laurens Keuss
Tom Hoefakker


Meer advertenties van deze verkoper



Partijhandel verkopen

Plaats uw advertentie
Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten