Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw partij verkopen
Reclame op Facebook en Twitter
Gratis wekelijkse nieuwsbrief
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten

Volg ons ook op Facebook!


Slaaptrainers - 77 stuks

1250
exclusief BTW

Alexander

Geplaatst op: 26-04-2021 | 89 keer bekeken
Referentie: PARTIJHANDELAREN-24033
Bekijk alle advertenties van deze verkoper

Vorige in categorie | Volgende in categorie
PartijHandelaren.nl
PartijHandelaren.nlPartijHandelaren.nl

Omschrijving

Productvoordelen

Slapen: Als het s avonds tijd is om naar bed te gaan, zet je de kinder slaaptrainer in de slaapmodus en de display zal met slaperige oogjes aangeven dat het tijd is om te slapen.
Wekker: Wil je dat je kind zelfstandig wordt, en zelf de verantwoordelijkheid moet hebben om op tijd wakker te worden voor school? De wekker laat met een opgetogen ogen zien dat het tijd is om op te staan. Ook is er een optie om te snoozen, om dit tijdstip even uit te stellen.
Middagdutje: Is je kind aan het spelen s middags, maar moet hij even rusten tussen de middag? De wekker laat zien dat het tijd is om eventjes naar bed te gaan. Op deze manier gaat het jou minder moeite kosten om hem op bed te krijgen!
Spelen: Ook heeft de trainer een speel modus die met een speelse knipoog wordt aangegeven. Je kind weet nu dat hij zich even geen zorgen hoeft te maken over bedtijden.
Leuke kleuren: Boven de display zit een led balk die als nachtlampje kan fungeren wanneer je kind niet in het donker kan slapen. De led balk heeft zeven kleuren voor elk humeur of interieur!
Leren klokkijken: Door elke keer rekening te houden met de wekker, leert je kind ongemerkt oefenen met klokkijken. Zo kan hij thuis oefenen met wat hij op school geleerd heeft.


Meer advertenties van deze verkoperNieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Duizenden kopers en verkopers
Zelf uw restpartij verkopen
Kom gratis in contact met verkopers
Reclame op Facebook en Twitter
Platform bestaat sinds 2008
Lage advertentiekosten